Страницата се зарежда. Моля, изчакайте!

Проверка на сметка за ток: EVN



Можете да проверите сметката си за ток към EVN от връзката по-долу на тази страница.


За да проверите сметка си за ток е необходимо предварително да се регистрирате в системата на EVN. Това можете да направите от връзката регистрация под полетата за име и парола. При регистрацията трябва да въведете своите клиентски номер и номер на фактурата. Тях можете да намерите в горната част на последната си фаткура. След като въведете необходимата информация, трябва да потвърдите регистрацията си чрез писмо, което ще получите на посочения имейл.



Проверка на сметка

Затвори

Помощ при проверка на сметка за Ток (EVN)

За да проверите сметка си за ток е необходимо предварително да се регистрирате в системата на EVN. Това можете да направите от връзката регистрация под полетата за име и парола. При регистрацията трбява да въведете своите клиентски номер и номер на фактурата. Тях можете да намерите в горната част на последната си фаткура. След като въведете необходимата информация, трябва да потвърдите регистрацията си чрез писмо, което ще получите на посочения имейл.

Ако използвате Internet Explorer е възможно да имате проблем с влизането в профила си. Събщението „Възникна неочаквана грешка. Моля, опитайте отново!“ не означава задължително проблем с регистрацията Ви. В този случай, използвате друг браузър (избор на браузър).

Тук можете да направите справка за крайните цени на електрическата енергия на EVN. Решението на ДКЕВР от 28.06.2012 във връзка с повишението на цените на електроенергията можете да намерите тук.




Беше ли Ви полезна тази информация?

Ако изпитвате затруднения при проверката или сте забелязали проблем, моля, съобщете ни чрез бутона Съобщи за проблем в долната дясна част на страницата!

Затвори

Запиши този разход в бележника

За да добавите разход в бележника си, първо трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате като се върнете на началната страница.



Затвори

Плащане онлайн

За да платите онлайн сметката си за електричество към EVN, попълнете своя клиентски номер, изберете измервателната точка, за която желаете за платите и натиснете бутона Плащане чрез ePay.bg, намиращ се непоследствено под таблицата с дължими суми. Ако изпитвате затруднения и не намирате бутона, следвайте стъпките описани тук!

Онлайн плащането се извършва чрез системата на ePay, поради което, за да можете да платите по интернет, е необходимо да имате регистрация в ePay.bg.

Забележка: От тук могат да се плащат сметките за последния отчетен период на битови абонати, т.е. сумата, който виждате при проверка.


Затвори

Съобщи за проблем