Страницата се зарежда. Моля, изчакайте!
Затвори

Помощ при проверка на сметка за Телефон (Bob)

За да проверите сметката си за телефон към Bob е необходимо първо да се ретистрирате в сайта на Bob. За регистрацията е нужно да въведете име, фамилия и валиден имейл адрес. Важно е имейлът Ви да е реален, тъй като на него ще получите инструкции за завършване на регистрацията. Веднага след, като попълните регистрационната форма, на посочения имейл ще получите и своята временна парола. Желателно е да я промените.

На края остана и най-важната част от регистрацията - добавянето на телефонния Ви номер. За целта отворете страницата „Моят bob номер“ в профила си и въведете номера си. Ще получите SMS с код, който да въведете на следващата стъпка.

Поздравления! Вече можете да проверявате сметката си към Bob, както и да правите други справки за телефона си - неплатени хактури, баланс по сметката и т.н.


Беше ли Ви полезна тази информация?

Ако изпитвате затруднения при проверката или сте забелязали проблем, моля, съобщете ни чрез бутона Съобщи за проблем в долната дясна част на страницата!

Затвори

Запиши този разход в бележника

За да добавите разход в бележника си, първо трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате като се върнете на началната страница.Затвори

Плащане онлайн

Има няколко начина, по които можете да платите сметката си към Bob.

Традиционният начин е в някоя от магазините на Bob в страната.

Разбира се има възможност и за плащане онлайн. За целта, обаче, ще Ви е нужно регистрация в ePay.bg, както и банкова карта, която да е регистрирана в системата на ePay.

Другите варианти са на някоя от касите на EasyPay, чрез банкомат или по банков път. По-подробна информация за последните две възможности можете да намерите на сайта на Bob.


Затвори

Съобщи за проблем