Браузърът (или текущата му версия), който използвате не подържа някои то възможностите на HTML5, което може да Ви създаде неудобства.

EON: Как да си проверя сметката за ток?

Проверката на дължима сума за абонатите на EON България може да се извърши бързо и лесно онлайн на посочената по-долу страница.

EON | Проверка на сметка за ток

За да разберете каква Ви е сметката за ток, изпълнете следните стъпки!

  • Отворете страницата за порверка на сметка за ток за абонати на EON.
  • В полето клиентски номер въведете своя клиентски номер и натиснете бутона Търси.

    Клиентския си номер можете да откриете на фискалния си бон от последното плащане или да попитате за него на телефон 0700 161 61 (на цената на един градски разговор).

    Въввеждане на клиентски номер на страницата на EON
  • В долната част на страницата ще видите таблица, в която са вписани всички дължими към момента суми. Към всяка от тях, освен клиентският Ви номер, са записани съответния абонатен номер, дата на издаване на фактурата и краен срок за плащане. Списък с дължими суми за електроенергия за абонати на EON

Защо не мога да си проверя сметката?

Имайте предвид, че ако заплащате задълженията си за електроенергия чрез директен дебит, не можете да проверявате сметката си за ток. Ако изпитвате заструднения или имате някакъв технически проблем, можете да се обърнете към нас. За въпроси относно дължими суми се обръщайте към Контактния център на EON България на телефон 0700 161 61.


Защо сметката ми е толкова голяма?

Препоръчваме Ви преди да постъпите към плащане, да проверите дали дължимата сума отговаря на консумираната енергия. Прочетете как да се предпазите от измама и какво да правите при съмнения за надприсана сметка в статията Голяма сметка за ток. Какво да правим?

Ако статията Ви е била полезна можете да я препоръчате на останалите посетители на сайта.