Браузърът (или текущата му версия), който използвате не подържа някои то възможностите на HTML5, което може да Ви създаде неудобства.
Затвори

Регистрация

За да се регистрирате, попълнете всички полета коректно и натиснете бутона Регистрирай ме!
Съгласен съм moitesmetki.com да съхранява въведената от мен информация и да използва бисквитки (необходими за правилното функциониране на сайта).

Новини

Нов протест срещу цените на горивата

Нов протест срещу цените на горивата

26-02-2012 11:48

В 15 часа днес пред Народното събрание ще се проведе назионален протест срещу високите цени на горивата и ниския стандарт на живот. Организатор на протеста е „Граждански съюз СИЛА“.

Основното искане на огранизаторите е за яснота по въпроса как се формират цените. Според един от огранизаторите на протеста - Сла...

Газта поскъпва, парното - не

Газта поскъпва, парното - не

21-12-2011 11:21

Председателят на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев увери, че очакваното повишение на цената на синьото гориво от догодина няма да е повече от 5%.

Според него, топлофикационните дружества имат възможност да поемат новите разходи и до по-високи цени за прано няма...

Президентът ще наложи вето на пенсионната реформа

Президентът ще наложи вето на пенсионната реформа

10-12-2011 0:05

В следващите няколко дни Георги Първанов възнамерява да наложи вето върху закона за бюджета на държавното обществено осигуряване, който парламентът прие вчера след дълги дебати. Реформите, заложени в този закон предизвикаха множестово реакции, поради заложеното увеличяване на възрастта за пансионарина с по 4 мес...

Пенсионната реформа е факт

Пенсионната реформа е факт

08-12-2011 16:51

След 10-часови дебати в Народното събрание, мнозинството на ГЕРБ, подкрепено от независими депутати и групата на РЗС, гласува „за“ промените в бюджета за държавното обществено осигуряване за 2012-та година. Така дългообсъжданата пенсионна реформа вече е факт.

Основната промяна, която предизвика много спо...

Страници: 1 | 2 | 3