Страницата се зарежда. Моля, изчакайте!
Затвори

Помощ при проверка на сметка за Вода (ВиК Кърджали)

За да провертие сметката си за вода към ВиК Кърджали се нуждаете единствено от абонатния си номер. Той представлява 7-цифрено число, което можете да откриете на всяка от фактурите си (снимка).

Знаейки абонатния си номер, остава само да го въведете в полето в дясната колонка на сайта на ВиК Кърджали и да натиснете бутона „Провери“.

Цените на услугите, предлагани от ВиК Кърджали, включително цената но водата, можете да намерите на следната страница: ценоразпис.

Повече за начините, по които можете да платите сметката си за вода, можете да прочетет тук - плащане на сметка за вода.


Беше ли Ви полезна тази информация?

Ако изпитвате затруднения при проверката или сте забелязали проблем, моля, съобщете ни чрез бутона Съобщи за проблем в долната дясна част на страницата!

Затвори

Запиши този разход в бележника

За да добавите разход в бележника си, първо трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате като се върнете на началната страница.Затвори

Плащане онлайн

Има няколко начина да платите сметката си за вода. Можете да го направите във всяка от касите на ВиК Кърджали, както в града, така и в Момчилград, Крумовград, Ардино, Джебел и Кирково. Списък с адресите на касите и работното им време можете да откриете тук. Жителите на Черноочене и селата в област Кърджали могат да платят и на ръка на инкасатора, срещу фактура.

Също така, можете да платите по банков път, в някоя от банките, с които ВиК Кърджали има договор (списък с банките и описание на на начина на плащане), или чрез системата на ePay.


Затвори

Съобщи за проблем