Страницата се зарежда. Моля, изчакайте!

Проверка на сметка за ток: Energo-pro (Eon)Можете да проверите сметката си за ток към Енерго-про (Eon) от връзката по-долу на тази страница.


За да проверите сметка си за ток е необходимо да въведете своя клиентски номер.Проверка на сметка

Затвори

Помощ при проверка на сметка за Ток (Energo-pro (Eon))

За да проверите сметка си за ток към Eon е нужно да въведете своя Клиентски номер в полето за целта да натиснете бутона Търси. Клиентският си номер можете да откриете във фискалния бон от последното Ви плащане. За въпроси относно месечната сметка или при други проблеми можете да се обърнете към денонощната телефонна линия на Eon - 0700 161 61 (на цената на един градски разговор).

След въвеждане на клиентския номер ще видите таблица с дължимите към момента суми. Освен това, за всяка фактура има информация за кой абонатен номер се отнася, дата на издаване и краен срок за плащане.

Каква е разликата между клиентски и абонатен номер?

Клиентският номер е идентификационен номер на клиента, а абонатният номер указва обекта, в който клиента потребява електроенергия. Поради тази причина всеки клиент има един клиентски номер, но може да има повече от един абонате номер.

На тази страница можете да направите справка за действащите цени на електрическата енергия за абонати на Eon. Подробна информация за начина, по който се формира сметката Ви за ток можете да видите в този файл.
Беше ли Ви полезна тази информация?

Ако изпитвате затруднения при проверката или сте забелязали проблем, моля, съобщете ни чрез бутона Съобщи за проблем в долната дясна част на страницата!

Затвори

Запиши този разход в бележника

За да добавите разход в бележника си, първо трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате като се върнете на началната страница.Затвори

Плащане онлайн

Плащането на сметката за ток можете да извършите както по традиционния начин - на някоя от касите на Eon в страната, така и чрез директен дебит (инкасо) или по банков път. Разбира се, има възможности и за плащане онлайн.


Затвори

Съобщи за проблем