Страницата се зарежда. Моля, изчакайте!

Проверка на сметка за ток: Електрохолд (ЧЕЗ)



Можете да проверите сметката си за ток към Електрохолд (ЧЕЗ) от връзката по-долу на тази страница.


За да проверите сметка си за ток е необходимо предварително да се регистрирате в системата на Електрохолд (ЧЕЗ). Това можете да направите от връзката нова регистрация под полетата за име и парола. При регистрацията трябва да въведете своите клиентски номер и код за верификация. Клиентският номер можете да намерите в горната част на последната си фаткура (12-цифрен номер), а кодът за верификация е последните 4 цифри от ЕГН-то на титуляра (или ЕИК/БУЛСТАТ за стопански клиенти). След като въведете необходимата информация, трябва да потвърдите регистрацията си чрез писмо, което ще получите на посочения имейл.



Проверка на сметка (оранжевият бутон Електронна фактура вдясно)

Затвори

Помощ при проверка на сметка за Ток (Електрохолд (ЧЕЗ))

За да проверите сметка си за ток към Електрохолд (ЧЕЗ) е необходимо да знаете своят клиентски номер или оторизационен код (Внимание: от 25 май 2010 година насам всички абонати на ЧЕЗ България имат нов клиентски номер, който можете да окриете в горната част на всяка своя фактура след тази дата).

Своя клиентски номер ще откриете в горната част на всяка фактура от 25 май 2010 година насам. Друг начин да се сдобиете с номера е като въведете своя ИТН или Партиден номер на тази страница и ще получите 12-цифреният клиентски номер.

Другото, което Ви е необходимо е оторизационен код. Той се състои от 6 символа и е въведен с цел допълнителна защита на данните Ви. Него можете да намерите в края на хартиената си фактура или да го пискате на телефон 0700 10 010.


Защо не замените хартиената фактура с електронна?

Чрез тази форма можете да се откажете от хартиената фактура, която получавате то ЧЕЗ. Това ще допринесе за използването на по-малко хартия и съответно изсичането на по-малко дървета. Електронната фактура е напълно валиден документ и по никакъв начин не се различава от хартиената. Не бъдете безразлични!




Беше ли Ви полезна тази информация?

Ако изпитвате затруднения при проверката или сте забелязали проблем, моля, съобщете ни чрез бутона Съобщи за проблем в долната дясна част на страницата!

Затвори

Запиши този разход в бележника

За да добавите разход в бележника си, първо трябва да влезете в профила си. Ако нямате профил, можете да се регистрирате като се върнете на началната страница.



Затвори

Плащане онлайн

Плащането на сметката за електоенергия към Електрохолд (ЧЕЗ) можете да извършите в някоя от касите на Български пощи и Браво Инвестмънтс, както и вофисите на Изипей, ДСК и УниКредитБулбанк. Пълен списък на всички каси и офиси можете да откриете тук.

Плащането можете да извършите и по банкова път - с платежно нареждане или чрез банкомат. Банковите сметки на ЧЕЗ България ще намерите на края на тази страниця.

Разбира се, можете да платите и по интернет. Начините са много - чрез ePay.bg, eBG.bg, transcard.bg, icard.bg или интернет банкиране.


Затвори

Съобщи за проблем